Seksfilm maken en delen via social media

Feb 10, 2015 | | Say something

Een seksfilm maken stond nog op mijn bucketlist. Dus ik heb mij aangemeld bij www.seksmetmoeders.nl en hopelijk kom ik dan in contact met mannen die samen met mij een seksfilm willen maken.

Het is nu 10 februari en sinds vandaag nog erg weinig reactie dus ik hoop dat ik door middel van dit seksverhaal wel enkele reacties kan krijgen. Ik stel een seksfilm als volgt voor.


Great Body, Great Sex, Great Blowjob

Seksfilm samen met twee mannen zorgt voor een trio

Ik wil dat we een trio gaan hebben waar jullie mij lekker gaan nemen. Een lekker triootje dat er voor gaat zorgen dat ik eigenlijk niet zonder jullie kan. Ik heb ook een man thuis zitten maar die laat mij volledig vrij en ik laat hem dus ook vrij. Hij mag seks hebben met wie hij dat wilt als het maar veilig gebeurd. Ook dat is dan ook voor onze seksfilm een voorwaarde: het moet veilig gebeuren.

Laten we beginnen met een voorspel waar we elkaar likken, beffen en afzuigen. Het lijkt me heerlijk om twee piemels tegelijk te pijpen. Desnoods mag ook iemand mij beffen terwijl ik een ander lekker bef. Wanneer ik goed nat ben en jullie ook al een beetje voorvocht verliezen dan mag je mij lekker neuken. Ik vind het heerlijk als ik anaal en in mijn kutje geneukt wordt. Lekker dubbele penetratie. Klaarkomen altijd in condoom mits het buiten het lichaam gebeurd dan mag het ook wel over mijn gezicht of over mijn billen ofzo.

Natuurlijk wordt alles gefilmd en maken we een geile seksfilm van. De gezichten worden vervaagd zodat niemand ons zal herkennen en ik hou de rechten over de seksfilm. Lijkt je dat wat? Stuur mij dan een berichtje

Posted in: Seksfilmpje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *