Moeder MILFje wordt geneukt in taxi

Jan 24, 2015 | | Say something

Pfff, wat ik nu weer heb meegemaakt ga ik denk nooit meer meemaken. Ik heb ongeveer hetzelfde meegemaakt wat deze man hieronder ook heeft meegemaakt. Moedertje wilt geneukt worden en dat vond ik echt niet erg.


FakeTaxi Hot American MILF with big tits

Ik was niet een taxi maar was gewoon op stap met wat vrienden. Ik reed met mijn vriendin de stad in en ik reed zelf met mijn eigen auto. Mijn reden daarvoor is dat ik niet zo lekker was en daarom eerder naar huis ging als het niet meer ging. Mijn vrienden namen dan een taxi en dan zou het wel goed komen.

Na wat drankjes en wat gekletst te hebben met wat meiden in de kroeg heb ik afscheid genomen van mijn vrienden. Ik ben in mijn auto gestapt en reed de parkeergarage uit. Bij de uitgang kwam ik een oudere vrouw tegen op hoge hakken en ze had wel mooie kleding aan. Het leek op een mevrouw die wel veel geld had. Ze keek een beetje om er heen en kijk mijn kant op. Ze stak haar hand op en ik deed mijn ramen open. Mag ik wat vragen? Kan je mij iets verder op afzetten dan kan ik vanaf daar naar mijn eigen huis lopen.

Ik twijfelde want vond het een raar verhaal. Toch maar gedaan en de beste mevrouw naar huis gebracht.

Op een gegeven moment kwamen we op de plek aan waar ze graag afgezet wou worden. Ik ben nog even blijven staan en ben toen met haar in gesprek geraakt. Het was een intiem gesprek en merkte al snel dat ze wel op seks uit was. Nou dit MILFje kon ik niet laten gaan. We zijn zoenend de auto uit gestapt en op de motorkop heb ik haar keihard geneukt.

Posted in: Seksfilmpje

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *